Hejsan alla, nu letar jag efter ett bra vape startkit då jag vill försöka att sluta röka närmsta tiden. Problemet är bara vart man hittar ett bra startkit och i vilken vape butik man ska handla på?

Jag har kollat runt lite på nätet och även en hel del på facebook i olika grupper som handlar om vape och e cigaretter, men det verkar som att det ända som alla gör är att de spamar med kass information om vilka vapes som är bäst. Jag behöver bara ett bra och billigt startpaket som jag som inte tidigare har använt en vape också kan lära mig att använda.

Som det verkar så finns det några olika typer av vapes och e cigg ute på marknaden och de allra flesta tyckte att jag skulle börja med ett enklare startpaket istället för att gå på och testa mer avancerade moddar. det finn något nytt som kallas för POD system som tydligen blivit allt mer populärt de senaste åren och är bäst för mig som vill sluta att röka cigaretter.

Dessa POD system funkar på samma vis som en vanlig cigg att man drar in röken först i munnen och sedan ner i lungan istället för bara raka vägen ner i lungan.

Vilken vape butik ska jag då vända mig till?

Efter lite eftersökningar så hitta jag några olika alternativ varav en utav dem verka bättre än de andra, denna vape butik verkar ha bra priser och många olika vapes att välja på. jag hittade en svart som var från en tillverkare som heter vgod och dessa ecigg säger många ska vara bland de bästa som finns ute på marknaden. Stort sortioment av e-juice med och utan nikotin var också ett plus i kanten kan jag tycka.

För mig som bara ska ha ett bra startkit att börja röka på så var denna vape butik helt i min smak och jag kan bara säga som så att jag tycker att ni alla ska ta och besöka dem på deras hemsida. Lätt att hitta på den och bra kundservice var det också.

Hur länge har jag då lyckats att hålla upp rökandet med hjälp av mitt vape startkit?

Än så länge har det bara gått cirka en vecka sedan jag testa min nya vape, men jag känner redan att suget efter vanliga cigaretter bara förvinner mer och mer. Jag tror att jag kommer att vara helt rökfri fram till 2019 om jag bara kan holla min motivation uppe i någon vecka till.

Vaping startkit

Jag kommer att uppdatera er om hur det går för mig och mitt vape startkit längre fram!